BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAW

Kategorija 12

Od 1.8. do 7.8. 
IZVORNO IME: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 
REDATELJ: David Leitch 
ŽANR: Akcija, triler 
ULOGE: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
TRAJANJE FILMA: 136 minuta 
GODINA: 2019 
DRŽAVA: SAD 

RASPORED PRIKAZIVANJA:
1.8. ČETVRTAK 20:00 sati
2.8. PETAK 20:00 sati
3.8. SUBOTA 20:00 sati
4.8. NEDJELJA 20:00 sati
5.8. PONEDJELJAK 18:00 sati
6.8. UTORAK 18:00 sati
7.8. SRIJEDA 18:00 sati
NAPOMENA: kino pridržava pravo izmjene programa 

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.
Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.
Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.
Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.